Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 84.69% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.

ZINC trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -1 PointsSwap Long: -0.9 Points
┼Żema: 3023.13MT5 kintantis spredasAuk┼íta: 3101.70
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
14:07 (Local)
Opens in 43h 43m
Tokyo
12:07 (Local)
Opens in 44h 53m
London
03:07 (Local)
Opens in 52h 53m
New York
22:07 (Local)
Opens in 59h 23m

ZINC chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ u┼ż 10K
Min.: N/AVid.: N/A
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0
Minimalus kainos svyravimas0.01
1 tick vert─Ś0.25 USD
1 loto dydis25 metric tons
Minimalus kontrakto dydis0.25 metric tons
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.25 lot
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertin─» vidurk─» nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors ÔÇ×FxProÔÇť stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai tur─Śt┼│ atkreipti d─Śmes─», kad jie gali skirtis, ir yra jautr┼źs pagrindin─Śms rinkos s─ůlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbi┼│ naujien┼│ prane┼íimus m┼źs┼│ ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.