BTCUSD - Bitcoin / US Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
02:43 (Local)
Opens in 7h 7m
Tokyo
01:43 (Local)
Opens in 7h 17m
London
17:43 (Local)
Opens in 14h 17m
New York
12:43 (Local)
Closes in 3h 17m

BTC USD Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderKintantys spredai
Min.: 50.00 USDVid.: 75.00 USD
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Apsikeitimo sandoriai (ilgos ir trumpos pozicijos) per metus-20.00 %
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
MT4 / MT5 / Ctrader 1 loto dydis1 BTC
1 punkto vertė už 1 lotą USD0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
SvertasFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maržos reikalavimai norint atidaryti lock poziciją*0
Maksimali pozicija (angl. Max Exposure)5,000,000 USD in Volume
Vykdymo režimasMarket (irrelevant of platform or Account type)
Prekybos valandos24/5
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

1: prieinama FxPro Financial Services Limited ir FxPro Global Markets Limited klientams.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Su „FxPro“ prekiaukite valiutų poros BTC / USD CFD.

„FxPro“ siūlo BTC / USD ir kitų 70+ valiutų porų CFD, įskaitant pagrindines, nepagrindines ir egzotines valiutas, kuriomis galima prekiauti visose „FxPro“ platformose, įskaitant „FxPro MT4“, „FxPro MT5“ ir „FxPro cTrader“. „Forex“ CFD galima prekiauti 24/5. Priklausomai nuo paskyros tipo, galima rinktis „Instant“ arba „Market“ vykdymą, fiksuotus arba kintančius spredus. Pasirinkę prekiauti „Forex“ CFD, galėsite naudotis nedideliais spredais (nuo 0 punkto pagrindinėms valiutų poroms), greitu pavedimų vykdymu ir profesionaliomis prekybos sąlygomis.

Jei turite kokių nors klausimų dėl prekybos bitkoinais / JAV doleriais ar bet kokia kita valiutų pora, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.