Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

GBPUSD - British Pound / US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 0.4125 PointsSwap Long: -6.3885 Points
Žema: 1.20576MT5 kintantis spredasAukšta: 1.21268
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:09 (Local)
Opens in 26h 41m
Tokyo
05:09 (Local)
Opens in 27h 51m
London
20:09 (Local)
Opens in 35h 51m
New York
15:09 (Local)
Opens in 42h 21m

GBPUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 0.20Vid.: 2.87
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 GBP X USDGBP Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 GBP (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 GBP
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Fiksuoti spredai taikomi tik neatidėliotiniems įsakymams. Visiems kitiems įsakymų tipams bus taikomi spredai, atsižvelgiant į Įsakymų vykdymo politiką.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/USD valiutų pora yra viena iš seniausių ir plačiausiai prekiaujamų porų visame pasaulyje. Ji yra laikoma viena iš keturių pagrindinių porų ir ji įgijo eksponentinį populiarumą. Prekybininkų dažnai vadinama „kabeliu“ dėl transatlantinio komunikacijos kabelio, kuris kartą perdavė šių dviejų pasaulinės svarbos ekonomikų valiutų kursus. Ši pora lieka favorite tarp visų - nuo pat pradedančiojo investuotojo iki labiausiai patyrusių profesionalių investuotojų.

Kad pridėti šią valiutų porą prie jūsų portfelio, tiesiog susisiekite su „FxPro“ šiandien.