Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 84.69% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.

SILVEREURO trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -4.0622 PointsSwap Long: -4.8933 Points
┼Żema: 21.582MT5 kintantis spredasAuk┼íta: 21.613
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
10:51 (Local)
Closes in 5h 21m
Tokyo
08:51 (Local)
Opens in 0h 9m
London
23:51 (Local)
Opens in 8h 9m
New York
18:51 (Local)
Opens in 14h 39m

SILVEREURO chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ u┼ż 10K
Min.: 14.00Vid.: 15.41
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0
Minimalus kainos svyravimas0.001
1 tick vert─Ś5 EUR
1 loto dydis5000 Oz
Minimalus kontrakto dydis50 Oz
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»50 lot
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertin─» vidurk─» nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors ÔÇ×FxProÔÇť stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai tur─Śt┼│ atkreipti d─Śmes─», kad jie gali skirtis, ir yra jautr┼źs pagrindin─Śms rinkos s─ůlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbi┼│ naujien┼│ prane┼íimus m┼źs┼│ ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.

Sidabras - tai taurusis metalas, kuriuo da┼żniausiai prekiaujama po aukso. Sidabras pripa┼ż─»stamas tarp prekybinink┼│ ir yra laikomas vienu vertingiausi┼│ turtu, ─» kur─» galima investuoti.

Galite prekiauti sidabru akimirksniu m┼źs┼│ ÔÇ×MT4ÔÇť, ÔÇ×MT5ÔÇť ir ÔÇ×cTraderÔÇť platformose. Per┼żi┼źr─Śkite auk┼í─Źiau pateikt─ů lentel─Ö ir su┼żinokite ÔÇ×liveÔÇť sidabro pirkimo ir pardavimo kainas, jo istorinius duomenis ir vert─Ö.

Jei nor─Śtum─Śte pa─»vairinti savo portfel─», tuomet prad─Śkite prekiauti sidabru susisiekdami su ÔÇ×FxProÔÇť ┼íiandien.