Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 84.60% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.

PALLADIUM trading

Swap Short: 6.8383 PointsSwap Long: -23.1976 Points
┼Żema: 1423.69MT5 kintantis spredasAuk┼íta: 1456.84
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
19:16 (Local)
Opens in 14h 34m
Tokyo
17:16 (Local)
Opens in 15h 44m
London
08:16 (Local)
Closes in 8h 14m
New York
04:16 (Local)
Opens in 5h 14m

PALLADIUM chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ u┼ż 10K
Min.: 1,661.00Vid.: 2,200.63
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0
Minimalus kainos svyravimas0.01
1 tick vert─Ś1 USD
1 loto dydis100 Oz
Minimalus kontrakto dydis1 Oz
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»1 lot
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertin─» vidurk─» nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors ÔÇ×FxProÔÇť stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai tur─Śt┼│ atkreipti d─Śmes─», kad jie gali skirtis, ir yra jautr┼źs pagrindin─Śms rinkos s─ůlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbi┼│ naujien┼│ prane┼íimus m┼źs┼│ ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.