Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.72% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

GOLDEURO trading

Swap Short: -0.6754 PointsSwap Long: -7.196 Points
Žema: 1688.41MT5 kintantis spredasAukšta: 1713.73
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:07 (Local)
Opens in 2h 43m
Tokyo
05:07 (Local)
Opens in 3h 53m
London
21:07 (Local)
Opens in 10h 53m
New York
16:07 (Local)
Opens in 17h 23m

GOLDEURO chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 29.00Vid.: 30.63
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0
Minimalus kainos svyravimas0.01
1 tick vertė1 EUR
1 loto dydis100 Oz
Minimalus kontrakto dydis1 Oz
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Taurieji metalai yra nepaprastai populiarios prekybos priemonės, kurioms dažnai pirmenybę teikia prekybininkai, siekiantys saugumo ir patikimumo savo investiciniame portfelyje. Auksas dažnai laikomas saugia investicija, ypač ekonominio neapibrėžtumo metu. Pradėkite prekiauti auksu „FxPro“ ir paįvairinkite savo investicinį portfelį.

Galite prekiauti auksu mūsų MT4, MT5 ir „cTrader“ platformose. Peržiūrėkite aukščiau pateiktą lentelę ir sužinokite „live“ pirkimo ir pardavimo kainas, tauriųjų metalų vertę, istorinius duomenis ir kintamumą (angl. volatility). Ši informacija gali būti naudojama priimant pagrįstus sprendimus, perkant ar parduodant auksą. Jūs taip pat galite atidaryti nemokamą demo sąskaitą, kad galėtumėte pasipraktikuoti prieš pradėdami prekiauti auksu savo realioje sąskaitoje.

Jei norėtumėte paįvairinti savo portfelį, tuomet pradėkite prekiauti auksu susisiekdami su „FxPro“ šiandien.