info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Nasdaq 100 Stock index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
1:43 am (Local)
Opens in 8h 7m
Tokyo
12:43 am (Local)
Opens in 8h 17m
London
4:43 pm (Local)
Opens in 15h 17m
New York
11:43 am (Local)
Closes in 4h 17m

Nasdaq 100 Stock chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

USNDAQ100 (taip pat žinomas kaip „Nasdaq 100“) - modifikuotas akcijų indeksas, siekiant sumažinti įtaką, kurią didesnės įmonės gali daryti visam indeksui. Jis yra sudarytas iš 100 didžiausių ir likvidžiausių nefinansinių JAV įmonių.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTrader
Min.: 0.70Vid.: 1.59
MT4, MT5 panaudota marža (svertas) **0.20% (1:500)
cTrader panaudota marža (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1.0 Index
Vertė už 1 indekso punktą1 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
min spredas0.70
Vidutinis spredas1.83
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Atkreipkite dėmesį, kad pirmiau paminėtoms priemonėms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite šiame specifikacijų puslapyje.

Gauti #USNDAQ100 prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart