info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 79.58% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 80.52% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ prekiaudami CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didel─Ö rizik─ů.

FTSE 100 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
10:52 pm (Local)
Opens in 10h 58m
Tokyo
8:52 pm (Local)
Opens in 12h 8m
London
11:52 am (Local)
Closes in 4h 38m
New York
6:52 am (Local)
Opens in 2h 38m
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

FTSE 100 - akcij┼│ indeksas, apskai─Źiuojamas ─»vertinus 100 did┼żiausi┼│ JK kapitalizacijos ─»moni┼│, kuri┼│ akcijomis prekiaujama Londono akcij┼│ bir┼żoje, akcij┼│ kainas. Indekso ─»moni┼│ akcij┼│ rinkos vert─Ś sudaro apie 81 proc. visos rinkos vert─Śs.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 1.00Vid.: 1.58
MT4, MT5 panaudota mar┼ża (svertas) **0.20% (1:500)
cTrader panaudota mar┼ża (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»1.0 Index
Vert─Ś u┼ż 1 indekso punkt─ů1 GBP
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
min spredas0.70
Vidutinis spredas1.27
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 01:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:00 AM UK time)

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Atkreipkite d─Śmes─», kad pirmiau pamin─Śtoms priemon─Śms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite ┼íiame specifikacij┼│ puslapyje.

Gauti #UK100 prekybos id─Śj┼│

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auks─ů / naft─ů
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
U┼żsiregistruoti dabar
Chart