info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 78.90% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 80.59% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ prekiaudami CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didel─Ö rizik─ů.

Swiss Market Index (SMI) index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
9:33 pm (Local)
Opens in 12h 17m
Tokyo
8:33 pm (Local)
Opens in 12h 27m
London
12:33 pm (Local)
Closes in 3h 57m
New York
7:33 am (Local)
Opens in 1h 57m

Swiss Market Index (SMI) chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

ÔÇ×Swiss 20ÔÇť - 20 did┼żiausi┼│ ir likvid┼żiausi┼│ akcij┼│, kuriomis prekiaujama visoje ┼áveicarijoje, indeksas. ─« ÔÇ×Swiss 20ÔÇť indeks─ů ─»trauktos akcijos sudaro apie 90 % vis┼│ ┼áveicarijos ir Lichten┼íteino ─»moni┼│, ─»traukt┼│ ─» ÔÇ×SIX Swiss ExchangeÔÇť (┼áveicarijos akcij┼│ bir┼ża) s─ůra┼í─ů, rinkos kapitalizacij─ů. Tod─Śl indeksas apskritai laikomas geru visos ┼áveicarijos ekonomikos kriterijumi.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTrader
Min.: 2.00Vid.: 4.43
MT4, MT5 panaudota mar┼ża (svertas) **1.00% (1:100)
cTrader panaudota mar┼ża (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»1.0 Index
Vert─Ś u┼ż 1 indekso punkt─ů1 CHF
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
min spredas3.00
Vidutinis spredas6.06
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Atkreipkite d─Śmes─», kad pirmiau pamin─Śtoms priemon─Śms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite ┼íiame specifikacij┼│ puslapyje.

Gauti #Swiss20 prekybos id─Śj┼│

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auks─ů / naft─ů
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
U┼żsiregistruoti dabar
Chart