info
Investuokite atsakingai. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 75.54% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.78% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

IBEX 35 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
10:20 (Local)
Closes in 5h 52m
Tokyo
09:20 (Local)
Closes in 5h 40m
London
01:20 (Local)
Opens in 6h 40m
New York
20:20 (Local)
Opens in 13h 10m

IBEX 35 chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

„Spain 35“ - pagrindinis Ispanijos „Bolsa de Madrid“ palyginamasis akcijų indeksas. Tai rinkos kapitalizacijos indeksas, o į jį įtrauktos bendrovės peržiūrimos du kartus per metus.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTrader
Min.: 6.00Vid.: 8.54
MT4, MT5 panaudota marža (svertas) **0.50% (1:200)
cTrader panaudota marža (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1.0 Index
Vertė už 1 indekso punktą1 EUR
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
min spredas6.00
Vidutinis spredas8.96
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Atkreipkite dėmesį, kad pirmiau paminėtoms priemonėms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite šiame specifikacijų puslapyje.

Gauti #Spain35 prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart