info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Nikkei 225 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
8:05 am (Local)
Opens in 25h 45m
Tokyo
7:05 am (Local)
Opens in 25h 55m
London
11:05 pm (Local)
Opens in 32h 55m
New York
6:05 pm (Local)
Opens in 39h 25m

Nikkei 225 chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekiaukite #Japan225 indekso CFD.

„FxPro“ siūlo #Japan225 ir 25+ kitų neatidėliotinų indeksų CFD (Spot indices), kuriais galima prekiauti visose „FxPro“ platformose, įskaitant „FxPro MT4“, „FxPro MT5“ ir „FxPro cTrader“. Priklausomai nuo paskyros tipo, indeksų CFD sandoriams galima rinktis „Instant“ arba „Market“ vykdymą, fiksuotus arba kintančius spredus. Pasirinkę prekiauti indeksų CFD su „FxPro“, galėsite naudotis nedideliais spredais (nuo 0,2 punkto), greitu pavedimų vykdymu ir profesionaliomis prekybos sąlygomis. Be to, „FxPro“ netaiko komisinių mokesčių indeksų CFD.

Jei turite kokių nors klausimų dėl prekybos „Japan 225“ ar kitų indeksų neatidėliotinais sandoriais, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTrader
Min.: 7.00Vid.: 11.47
MT4, MT5 panaudota marža (svertas) **0.20% (1:500)
cTrader panaudota marža (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1.0 Index
Vertė už 1 indekso punktą1 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
min spredas7.00
Vidutinis spredas11.62
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Atkreipkite dėmesį, kad pirmiau paminėtoms priemonėms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite šiame specifikacijų puslapyje.

Gauti #Japan225 prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart