info
Investuokite atsakingai. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 75.54% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.78% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

MDAX Performance index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
20:11 (Local)
Opens in 13h 39m
Tokyo
19:11 (Local)
Opens in 13h 49m
London
11:11 (Local)
Closes in 5h 19m
New York
06:11 (Local)
Opens in 3h 19m

MDAX Performance chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

„Germany 50“ arba „Germany Mid-cap 50“ (MDAX) - 50 didžiausių Vokietijos bendrovių, kurių reitingas yra mažesnis nei į DAX indeksą įtrauktų 30 bendrovių, palyginamasis indeksas. Į indeksą neįeina technologijų sektoriaus įmonės. Į jį įtrauktos kelios gerai žinomos bendrovės, pavyzdžiui, „Hugo Boss“ ir „Airbus SE“.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTrader
Min.: 10.50Vid.: 14.75
MT4, MT5 panaudota marža (svertas) **1.00% (1:100)
cTrader panaudota marža (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1.0 Index
Vertė už 1 indekso punktą1 EUR
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
min spredas10.50
Vidutinis spredas15.10
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) 08:05 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:05 AM UK Time)

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Atkreipkite dėmesį, kad pirmiau paminėtoms priemonėms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite šiame specifikacijų puslapyje.

Gauti #Germany50 prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart