info
Investuokite atsakingai. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 75.54% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.78% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

FTSE China A50 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
18:10 (Local)
Opens in 15h 40m
Tokyo
17:10 (Local)
Opens in 15h 50m
London
09:10 (Local)
Closes in 7h 20m
New York
04:10 (Local)
Opens in 5h 20m

FTSE China A50 chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

„China A50“ - modifikuotas „free-float“ palyginamasis indeksas, kurį sudaro 50 didžiausių A akcijų, kuriomis prekiaujama Šanchajaus ir Šendženo vertybinių popierių biržose. A akcijos - tai akcijos, kurias paprastai galima įsigyti tik žemyninės Kinijos piliečiams. Tačiau „Qualified Foreign Institutional Investor“ (QFII) leidžia tam tikras ribotas užsienio investicijas.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTrader
Min.: 26.50Vid.: 30.81
MT4, MT5 panaudota marža (svertas) **1.00% (1:100)
cTrader panaudota marža (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1.0 Index
Vertė už 1 indekso punktą1 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
min spredas26.50
Vidutinis spredas30.88
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) 02:30 AM - 08:00 AM
(Closes daily between 04:30 AM - 06:00 AM & 08:00 AM - 02:30 AM)

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Atkreipkite dėmesį, kad pirmiau paminėtoms priemonėms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite šiame specifikacijų puslapyje.

Gauti #ChinaA50 prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart