info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 76.14% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 79.83% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ prekiaudami CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didel─Ö rizik─ů.

S&P 500 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
3:35 am (Local)
Opens in 6h 15m
Tokyo
2:35 am (Local)
Opens in 6h 25m
London
6:35 pm (Local)
Opens in 13h 25m
New York
1:35 pm (Local)
Closes in 2h 25m

S&P 500 Index futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

ÔÇ×S&P 500ÔÇť - rinkos kapitalizacijos indeksas, kur─» sudaro 500 Amerikos bendrovi┼│ i┼í ─»vairi┼│ sektori┼│. Jos sudaro apie 70 proc. JAV akcij┼│ bir┼żos kapitalizacijos.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 1.03Vid.: 1.31
Minimalus kainos svyravimas0.25
1 loto dydisUS$50 x S & P 500
1 tick vert─Ś12.5 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiai1.00

S&P 500 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#US500_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#US500_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#US500_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#US500_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#US500_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#US500_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#US500_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#US500_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021

Prekybos laikas (JK laiku) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:02:30 PM UK Time

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje

Gauti #US500 prekybos id─Śj┼│

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auks─ů / naft─ů
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
U┼żsiregistruoti dabar
Chart