info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 78.90% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 80.59% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ prekiaudami CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didel─Ö rizik─ů.

Dow Jones 30 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
11:36 pm (Local)
Opens in 10h 14m
Tokyo
10:36 pm (Local)
Opens in 10h 24m
London
2:36 pm (Local)
Closes in 1h 54m
New York
9:36 am (Local)
Closes in 6h 24m

Dow Jones 30 Index futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

ÔÇ×Dow Jones 30ÔÇť - palyginamasis akcij┼│ rinkos indeksas, sekantis 30 did┼żiausi┼│ JAV bendrovi┼│, kuri┼│ did┼żioji dalis yra listinguojama Niujorko vertybini┼│ popieri┼│ bir┼żoje, rezultatus.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 3.00Vid.: 3.19
Minimalus kainos svyravimas1
1 loto dydisUS $ 5 x DJ Industrial
1 tick vert─Ś5 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiaispread

Dow Jones 30 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2019#DJ30_H919/12/201813/03/201915/03/2019
June 2019#DJ30_M913/03/201919/06/201921/06/2019
September 2019#DJ30_U919/06/201918/09/201920/09/2019
December 2019#DJ30_Z918/09/201918/12/201920/12/2019
March 2020#DJ30_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#DJ30_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#DJ30_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#DJ30_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020

Prekybos laikas (JK laiku) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:02:30 PM UK Time

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje

Gauti #DJ30 prekybos id─Śj┼│

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auks─ů / naft─ů
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
U┼żsiregistruoti dabar
Chart