Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.72% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

USDZAR - US Dollar / South African Rand

Swap Short: -4.8809 PointsSwap Long: -282.3907 Points
Žema: 17.97972MT5 kintantis spredasAukšta: 18.14416
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
16:33 (Local)
Opens in 17h 17m
Tokyo
15:33 (Local)
Opens in 17h 27m
London
07:33 (Local)
Opens in 0h 27m
New York
02:33 (Local)
Opens in 6h 57m

USDZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 59.50Vid.: 124.18
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 USD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

USD/ZAR pora sujungia dvi svarbias pasaulines valiutas - JAV dolerį su PAR randu. Poros našumas smarkiai priklauso nuo judviejų ekonominės koreliacijos. Dėl daugybės skirtingų faktorių, kurie jas veikia, ji linkusi būti silpna, nepastovi ir permaininga. Nepaisant to, sunkiai nuskaitoma ir dar sunkiau nuspėjama pora patyrusiems investuotojams siūlo galimybę uždirbti apčiuopiamą pelną.

Jei žinote būdų, kaip ja pasinaudoti, tada investuokite su „FxPro“ jau šiandien.