Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

USDTHB - US Dollar / Thai Baht

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -5.4297 PointsSwap Long: -0.4262 Points
Žema: 34.515MT5 kintantis spredasAukšta: 34.881
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
17:46 (Local)
Opens in 40h 4m
Tokyo
15:46 (Local)
Opens in 41h 14m
London
06:46 (Local)
Opens in 49h 14m
New York
01:46 (Local)
Opens in 55h 44m

USDTHB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 5.00Vid.: 77.06
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 THB X USDTHB Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 USD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Su „FxPro“ prekiaukite valiutų poros USD / THB CFD.

„FxPro“ siūlo USD / THB ir kitų 70+ valiutų porų CFD, įskaitant pagrindines, nepagrindines ir egzotines valiutas, kuriomis galima prekiauti visose „FxPro“ platformose, įskaitant „FxPro MT4“, „FxPro MT5“ ir „FxPro cTrader“. „Forex“ CFD galima prekiauti 24/5. Priklausomai nuo paskyros tipo, galima rinktis „Instant“ arba „Market“ vykdymą, fiksuotus arba kintančius spredus. Pasirinkę prekiauti „Forex“ CFD, galėsite naudotis nedideliais spredais (nuo 0 punkto pagrindinėms valiutų poroms), greitu pavedimų vykdymu ir profesionaliomis prekybos sąlygomis.

Jei turite kokių nors klausimų dėl prekybos JAV doleriais / tajų batais ar bet kokia kita valiutų pora, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.