USDSGD - US Dollar / Singapore Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:17 (Local)
Opens in 2h 33m
Tokyo
06:17 (Local)
Opens in 2h 43m
London
22:17 (Local)
Opens in 9h 43m
New York
17:17 (Local)
Opens in 16h 13m

USD SGD Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 8.80Vid.: 9.44
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriaisMax. Leverage is 1:20
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD10 / USDSGD Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

USD/SGD valiutos kombinacija yra geriausiai apibrėžiama dėl jos nepastovumo ir permainingumo. Nepaisant to, sunkiai nuskaitoma bei nenuspėjama pora vis tiek siūlo galimybę uždirbti didelį pelną. Šios poros našumą labiausiai lemia jų tarpusavio koreliacija tarp dviejų pagrindinių, bet labai skirtingų pasaulio ekonomikų - JAV ir Singapūro. Dėl šios priežasties kainų kitimas dažniausiai neatspindi vienas kito, o tai investavimą į šią porą padaro labai rizikingu veiksmu. Jeigu esate patyręs investuotojas ir mėgstate rizikuoti, ši pora jums gali būti ideali.

Investuokite jau šiandien su „FxPro“.