Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.72% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

USDSEK - US Dollar / Swedish Krona

Swap Short: -145.1361 PointsSwap Long: -51.3701 Points
Žema: 11.06241MT5 kintantis spredasAukšta: 11.18714
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
06:57 (Local)
Opens in 2h 53m
Tokyo
04:57 (Local)
Opens in 4h 3m
London
20:57 (Local)
Opens in 11h 3m
New York
15:57 (Local)
Opens in 17h 33m

USDSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 69.60Vid.: 153.13
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 SEK X USDSEK Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 USD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

USD/SEK valiutų kombinacija sujungia dvi labai skirtingas valiutas - Švedijos kroną su Amerikos doleriu. Šios poros našumas labai priklauso nuo jų tarpusavio ekonomikos koreliacijos ir santykių, kurie dažnai apibūdinami kaip permainingi, nepastovūs ir sunkiai nuspėjami. Sunkiai interpretuojama ir iš esmės netinkama naujokų prekybininkų portfeliui, ši pora vis dėlto siūlo galimybę patyrusiam investuotojui uždirbti apčiuopiamą pelną.

Prekiaukite USD/SEK valiutų pora jau šiandien su „FxPro“.