USDPLN - US Dollar / Polish Zloty

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
14:31 (Local)
Closes in 1h 41m
Tokyo
13:31 (Local)
Closes in 1h 29m
London
05:31 (Local)
Opens in 2h 29m
New York
00:31 (Local)
Opens in 8h 59m

USD PLN Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 49.09Vid.: 51.66
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD10 / USDPLN Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

USD/PLN pora susaisto dvi labai skirtingas valiutas - Lenkijos zlotą su Amerikos doleriu. Šių valstybių kombinacijos našumą daugiausia lemia koreliacija tarp šių valstybių ekonomikų. Dėl daugybės skirtingų faktorių, kurie jas veikia, ji linkusi būti nepastovi, nenuspėjama ir rizikinga. Nepaisant to, kad ši pora yra netinkama pradedančiajam investuotojui, ji gali būti naudingas diversifikacijos įrankis kvalifikuotiems investuotojams su laisvamanišku požiūriu į prekybą.

Kad pridėtumėte šią porą prie savo portfelio, susisiekite su „FxPro“ dabar.