USDNOK - US Dollar / Norwegian Krone

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
15:17 (Local)
Closes in 0h 55m
Tokyo
14:17 (Local)
Closes in 0h 43m
London
06:17 (Local)
Opens in 1h 43m
New York
01:17 (Local)
Opens in 8h 13m

USD NOK Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 149.77Vid.: 230.68
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD10 / USDNOK Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

USD/NOK kombinacija sujungia dvi skirtingas valiutas - Norvegijos kroną su Amerikos doleriu. Šią porą smarkiai veikia koreliacija tarp šių šalių ekonomikų. Dėl daugybės skirtingų veiksnių, kurie jas įtakoja, pora linkusi būti nepastovi, nenuspėjama ir rizikinga. Šis profilis tampa netinkamas pradedančiajam investuotojui, tačiau tai gali būti idealus pasirinkimas patyrusiems profesionalams, ieškantiems gero pelno.

Kad pridėtumėte šią porą prie savo portfelio, susisiekite su mumis dabar.