Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

USDHKD - US Dollar / Hong Kong Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -57.5361 PointsSwap Long: -89.5006 Points
Žema: 7.77505MT5 kintantis spredasAukšta: 7.78844
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
14:00 (Local)
Opens in 43h 50m
Tokyo
12:00 (Local)
Opens in 45h 0m
London
03:00 (Local)
Opens in 53h 0m
New York
22:00 (Local)
Opens in 59h 30m

USDHKD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 4.00Vid.: 7.32
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 HKD X USDHKD Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 USD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

USD/HKD kombinacija sujungia dvi pagrindines pasaulio valiutas - Honkongo dolerį su JAV doleriu. Pora yra stipriai veikiama koreliacijos tarp dviejų šalių ekonomikų, todėl įprastai yra nepastovi, sunkiai nuspėjama ir rizikinga. Šias vietoves veikiai labai skirtingi veiksniai. Tai reiškia, kad kitimas vienoje rinkoje retai kada atsispindi kitoje rinkoje. Dėl šios priežasties valiutų kursai gali labai greitai svyruoti ir išmintingam investuotojui pasiūlyti puikią pelno galimybę.

Kad pridėtumėte USD/HKD porą prie savo portfelio, susisiekite su mumis šiandien.