Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 83.39% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

USDDKK - US Dollar / Danish Krone

Swap Short: -102.0633 PointsSwap Long: -17.2315 Points
Žema: 6.90664MT5 kintantis spredasHigh: 6.90778
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:09 (Local)
Opens in 2h 41m
Tokyo
06:09 (Local)
Opens in 2h 51m
London
22:09 (Local)
Opens in 9h 51m
New York
17:09 (Local)
Opens in 16h 21m

USDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Sandorių vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 10.00Vid.: 14.37
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 DKK X USDDKK Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 USD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 USD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

USD/DKK valiutų pora yra retai kada prekiaujama už Danijos ribų, tačiau ji vis tiek gali atlikti naudingą vaidmenį jūsų portfelyje. Dvi ekonomikas, kurias smarkia įtakoja JAV ir Danija, paveikia labai skirtingi veiksniai, dėl to ši kryžminė pora linkusi būti nepastovi ir nenuspėjama. Nors tai ir sulaiko daugelį nuo investavimo į šią valiutų porą, ji gali būti puiki kombinacija tiems, kurie turi aukštą rizikos ribą. Jos potencialus pelnas yra lygus rizikai.

Kad investuotumėte šiandien, susisiekite su „FxPro“.