USDCZK - US Dollar / Czech Koruna

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
14:11 (Local)
Closes in 2h 1m
Tokyo
13:11 (Local)
Closes in 1h 49m
London
05:11 (Local)
Opens in 2h 49m
New York
00:11 (Local)
Opens in 9h 19m

USD CZK Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 549.89Vid.: 721.25
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriaisMax. Leverage is 1:20
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD100 / USDCZK Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Su „FxPro“ prekiaukite valiutų poros USD / CZK CFD.

„FxPro“ siūlo USD / CZK ir kitų 70+ valiutų porų CFD, įskaitant pagrindines, nepagrindines ir egzotines valiutas, kuriomis galima prekiauti visose „FxPro“ platformose, įskaitant „FxPro MT4“, „FxPro MT5“ ir „FxPro cTrader“. „Forex“ CFD galima prekiauti 24/5. Priklausomai nuo paskyros tipo, galima rinktis „Instant“ arba „Market“ vykdymą, fiksuotus arba kintančius spredus. Pasirinkę prekiauti „Forex“ CFD, galėsite naudotis nedideliais spredais (nuo 0 punkto pagrindinėms valiutų poroms), greitu pavedimų vykdymu ir profesionaliomis prekybos sąlygomis.

Jei turite kokių nors klausimų dėl prekybos JAV doleriais / Čekijos kronomis ar bet kokia kita valiutų pora, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.