Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -8.7303 PointsSwap Long: 3.3319 Points
Žema: 30.536MT5 kintantis spredasAukšta: 30.927
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:03 (Local)
Opens in 26h 47m
Tokyo
05:03 (Local)
Opens in 27h 57m
London
20:03 (Local)
Opens in 35h 57m
New York
15:03 (Local)
Opens in 42h 27m

PLNJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 3.90Vid.: 6.12
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 PLN (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 PLN
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

PLN/JPY valiutų kombinaciją labai veikia dvi svarbios, tačiau labai skirtingos ekonomikos - Lenkija ir Japonija. Šioms valiutoms įtakos turi įvairūs skirtingi veiksniai, todėl jos gali labai skirtingai reaguoti į pasaulinius įvykius. Vadinasi, pora yra plačiai laikoma nestabilia ir sunkiai nuspėjama. Laisvamaniui investuotojui ji gali būti idealus priedas, kadangi ji siūlo neblogai pasipelnyti. Tačiau jos keliama rizika yra ne ką mažesnė.

Kad investuotumėte dabar, susisiekite su „FxPro“.