Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

NZDJPY - New Zealand Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -12.3658 PointsSwap Long: 7.0662 Points
Žema: 85.456MT5 kintantis spredasAukšta: 86.414
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
12:20 (Local)
Opens in 45h 30m
Tokyo
10:20 (Local)
Opens in 46h 40m
London
01:20 (Local)
Opens in 54h 40m
New York
20:20 (Local)
Opens in 61h 10m

NZDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 0.90Vid.: 1.92
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 NZD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 NZD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

NZD/JPY valiutų kombinacija nėra plačiai prekiaujama, tačiau ji vis tiek gali užpildyti tinkamą vietą patyrusio investuotojo portfelyje. Mažos poros prekybos apimtys daro ją linkusią į staigius kainų kitimus, todėl ji įprastai laikoma nepastovia ir sunkiai nuspėjama. Šios poros efektyvumas yra labai įtakojamas koreliacijos tarp dviejų labai skirtingų ekonomikų - Naujosios Zelandijos bei Japonijos. Dėl šios priežasties spredai dažnai būna platūs. Tačiau tiems, kurie turi aukštą rizikos ribą, NZD/JPY pora gali būti puikus priedas prie jų portfelio.

Investuokite su „FxPro“ šiandien.