Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

NZDCHF - New Zealand Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -7.7963 PointsSwap Long: 3.8416 Points
Žema: 0.58581MT5 kintantis spredasAukšta: 0.59205
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:20 (Local)
Opens in 26h 30m
Tokyo
05:20 (Local)
Opens in 27h 40m
London
20:20 (Local)
Opens in 35h 40m
New York
15:20 (Local)
Opens in 42h 10m

NZDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 1.30Vid.: 3.37
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 CHF X USDCHF Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 NZD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 NZD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

NZD/CHF valiutų deriniu nėra plačiai prekiaujama, tačiau jos nenuspėjamumas, nepastovumas bei didelės rizikos veiksniai gali vilioti tuos investuotojams, kurie mėgsta rizikuoti. Ši pora yra smarkiai veikiama dviejų labai nepanašių ekonomikų - Naujosios Zelandijos ir Šveicarijos. Dėl šios priežasties valiutų kainų kitimas retai kada seka tuo pačiu modeliu, todėl ją sunku nuskaityti, o dar sunkiau - nuspėti. Nepaisant to, pora, atsidūrusi patyrusiose rankose, vis tiek suteikia galimybę uždirbti svaiginantį pelną.

Kad pridėtumėte porą prie savo portfelio, susisiekite su mumis dabar.