Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

GBPZAR - British Pound / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -2.8325 PointsSwap Long: -323.7204 Points
Žema: 20.63375MT5 kintantis spredasAukšta: 20.70005
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
12:09 (Local)
Closes in 4h 3m
Tokyo
10:09 (Local)
Closes in 4h 51m
London
01:09 (Local)
Opens in 6h 51m
New York
20:09 (Local)
Opens in 13h 21m

GBPZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 65.50Vid.: 156.28
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 GBP (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 GBP
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/ZAR valiutų derinys yra nepagrindinė pora, tačiau ji turi pakankamą sekėjų skaičių. Santykiai tarp valiutų yra stipriai įtakojami koreliacijos tarp dviejų pagrindinių pasaulinių ekonomikų - JK ir Pietų Afrikos Respublikos. Šios poros elgesys yra dažnai nenuspėjamas dėl daugybės skirtingų veiksnių, darančių įtaką šioms šalims. Nepaisant to, kad ši pora yra nepastovi ir nenuspėjama, ji siūlo galimybę uždirbti ženklų pelną, kai ją valdo patyrusios rankos.

Kad pridėtumėte GBP/ZAR valiutų porą prie savo portfelio, susisiekite su mumis dabar.