GBPSEK - British Pound / Swedish Krona

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
14:59 (Local)
Closes in 1h 13m
Tokyo
13:59 (Local)
Closes in 1h 1m
London
05:59 (Local)
Opens in 2h 1m
New York
00:59 (Local)
Opens in 8h 31m

GBP SEK Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 203.49Vid.: 207.60
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 X GBPUSD Rate
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD10 / USDSEK Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/SEK valiutų poros efektyvumas yra smarkiai įtakojamas koreliacijos tarp dviejų svarbių Europos ekonomikų - JK ir Švedijos. Dėka jų artimų politinių, ekonominių bei komercinių ryšių su Euro zona, šios šalys yra veikiamos daugumos tų pačių veiksnių. Todėl vertės svyravimai dažnai atspindi vienas kitą. Dėl šios priežasties pora yra laikoma santykinai nuspėjama, bet vis dėlto tai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori žengti pirmuosius savo žingsnius už keturių pagrindinių porų.

Jeigu manote, kad GBP/SEK pora būtų idealus priedas prie jūsų portfelio, susisiekite su mūsų komanda šiandien ir sužinokite, kaip mes galime jums padėti.