GBPPLN - British Pound / Polish Zloty

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:15 (Local)
Opens in 2h 35m
Tokyo
06:15 (Local)
Opens in 2h 45m
London
22:15 (Local)
Opens in 9h 45m
New York
17:15 (Local)
Opens in 16h 15m

GBP PLN Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 86.91Vid.: 87.00
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 X GBPUSD Rate
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD10 / USDPLN Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/PLN valiutų poros kombinacija yra smarkiai veikiama dviejų pagrindinių Europos šalių - JK ir Lenkijos. Vertės svyravimai tarp jų dažnai yra lygiagretūs vienas kitam dėl bendrų ir glaudžių politinių, finansinių ir komercinių ryšių tarp šių valstybių bei Euro zonos. Mažos poros prekybos apimtys daro ją labiau linkusią į nepastovumą ir staigius svyravimus, palyginti su kitomis keturiomis pagrindinėmis poromis, tačiau ji gali būti ideali vidutinės rizikos investicija tiems, kurie ieško ir nori praplėsti savo portfelį.

Jeigu norėtumėte investuoti, susisiekite su „FxPro“ dabar.