Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

GBPNZD - British Pound / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -1.3138 PointsSwap Long: -11.5613 Points
Žema: 1.91817MT5 kintantis spredasAukšta: 1.92023
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
09:19 (Local)
Opens in 0h 31m
Tokyo
07:19 (Local)
Opens in 1h 41m
London
22:19 (Local)
Opens in 9h 41m
New York
17:19 (Local)
Opens in 16h 11m

GBPNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 2.70Vid.: 3.25
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 NZD X USDNZD Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 GBP (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 GBP
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/NZD valiutų pora nėra dažnai prekiaujama, bet nepaisant to, ji turi nemažą pasekėjų skaičių, kurių daugumą sudaro - profesionalūs investuotojai su didele rizikos riba. Šios valiutų poros efektyvumas yra smarkiai veikiamas koreliacijos tarp dviejų pagrindinių pasaulio ekonomikų - JK ir Naujosios Zelandijos. Pora yra žinoma dėl nepastovumo ir permainingos prigimties rinkos kainų judėjime, o tai reiškia, kad su šia porą reikėtų elgtis ypač atsargiai. Patyrusiose investuotojų rankose ji siūlo galimybę uždirbti didelį pelną, tačiau jos keliamia rizika taip pat yra labai didelė.

Jeigu norėtumėte investuoti į šią porą, susisiekite su mūsų „FxPro“ komanda dabar.