Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

GBPDKK - British Pound / Danish Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -119.3598 PointsSwap Long: -33.696 Points
Žema: 8.62360MT5 kintantis spredasAukšta: 8.63770
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
11:26 (Local)
Closes in 4h 46m
Tokyo
09:26 (Local)
Closes in 5h 34m
London
00:26 (Local)
Opens in 7h 34m
New York
19:26 (Local)
Opens in 14h 4m

GBPDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 60.90Vid.: 76.88
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 DKK X USDDKK Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 GBP (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 GBP
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/DKK valiutų poros efektyvumas yra smarkiai veikiamas koreliacijos tarp dviejų svarbių Europos ekonomikų - JK ir Danijos. Poros judėjimai yra dažnai lygiagretūs dėl artimų bei glaudžių ekonominių, politinių bei finansinių ryšių su Euro zona. Nors ir labiau nepastovi bei linkusi labiau svyruoti, ši pora yra sumanus priedas prie prekybininkų portfelių, kurie ieško vidutinės rizikos investicijų bei nori diversifikuoti esamas pozicijas.

Kad investuotumėte šiandien, susisiekite su mūsų „FxPro“ komanda dabar.