Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

GBPCAD - British Pound / Canadian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -0.4966 PointsSwap Long: -6.7268 Points
Žema: 1.63720MT5 kintantis spredasAukšta: 1.65570
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
15:44 (Local)
Opens in 42h 6m
Tokyo
13:44 (Local)
Opens in 43h 16m
London
04:44 (Local)
Opens in 51h 16m
New York
23:44 (Local)
Opens in 57h 46m

GBPCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 1.50Vid.: 2.25
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 CAD X USDCAD Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 GBP (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 GBP
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/CAD valiutų pora yra smarkiai įtakojama koreliacijos tarp dviejų svarbių pasaulio ekonomikų - JK ir Kanados. Pora plačiai užgožia GBP/USD poros judesius dėl artimų finansinių, politinių ir komercinių ryšių tarp Kanados ir JAV. Nors maži šios poros prekybos apimtys verčia kryžminę porą labiau linkti į svyravimus, nepaisant to, ši pora yra idealus įrankis diversifikacijai tiems, kurie jau yra susipažinę su GBP/USD pora ir vis dar nori pereiti už keturių pagrindinių porų.

Kad ją pridėti prie savo portfelio šiandien, susisiekite su „FxPro“.