Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.72% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

GBPAUD - British Pound / Australian Dollar

Swap Short: -6.4855 PointsSwap Long: -6.2555 Points
Žema: 1.73799MT5 kintantis spredasAukšta: 1.74621
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
09:34 (Local)
Opens in 0h 16m
Tokyo
07:34 (Local)
Opens in 1h 26m
London
23:34 (Local)
Opens in 8h 26m
New York
18:34 (Local)
Opens in 14h 56m

GBPAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 1.50Vid.: 3.35
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 AUD X USDAUD Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 GBP (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 GBP
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

GBP/AUD valiutų pora yra smarkiai veikiama koreliacijos tarp dviejų pagrindinių pasaulio ekonomikų - JK ir Australijos. Įprastai spredai būna dideli, o rinkos judėjimas - nepastovus. Nors šie faktoriai padidina susijusią riziką su šia pora, bet tuo pačiu siūlo esminį pelną supratingam investuotojui. GBP/AUD pora, patekusi į patyrusias rankas yra puikus įrankis diversifikacijai bei atsitraukimui nuo keturių pagrindinių porų .

Kad pridėtumėte šią kombinaciją prie savo portfelio, susisiekite su mumis šiandien.