Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

EURZAR - Euro / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 72.5516 PointsSwap Long: -456.0366 Points
Žema: 17.98990MT5 kintantis spredasAukšta: 18.01360
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
10:50 (Local)
Closes in 5h 22m
Tokyo
08:50 (Local)
Opens in 0h 10m
London
23:50 (Local)
Opens in 8h 10m
New York
18:50 (Local)
Opens in 14h 40m

EURZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 82.70Vid.: 155.88
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 EUR (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 EUR
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

EUR/ZAR valiutų derinys yra nepagrindinė pora, bet ji vis tiek turi nemažą pasaulinį sekėjų skaičių. Poros ryšius smarkiai veikia koreliacija tarp dviejų pagrindinių pasaulio ekonomikų - Euro zonos bei Pietų Afrikos Respublikos. Šis poros derinys dažnai būna permainingas, nes dviejų šalių ekonomikai įtakos turi daug skirtingų veiksnių. Nepaisant nepastovumo ir nenuspėjamumo, ši pora siūlo galimybę uždirbti didelį pelną kai patenka į patyrusias rankas.

Kad investuotumėte šiandien, susisiekite su „FxPro“.