Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 83.39% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.

EURSEK - Euro / Swedish Krona

Swap Short: -92.837 PointsSwap Long: -107.7799 Points
┼Żema: 11.50222MT5 kintantis spredasHigh: 11.62495
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
14:49 (Local)
Opens in 19h 1m
Tokyo
13:49 (Local)
Opens in 19h 11m
London
05:49 (Local)
Opens in 26h 11m
New York
00:49 (Local)
Opens in 32h 41m

EURSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Sandori┼│ vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ u┼ż 10K
Min.: 95.60Vid.: 112.68
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota mar┼ża (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 SEK X USDSEK Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 EUR (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»1000 EUR
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertin─» vidurk─» nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors ÔÇ×FxProÔÇť stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai tur─Śt┼│ atkreipti d─Śmes─», kad jie gali skirtis, ir yra jautr┼źs pagrindin─Śms rinkos s─ůlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbi┼│ naujien┼│ prane┼íimus m┼źs┼│ ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.

EUR/SEK valiut┼│ pora yra stipriai veikiama dviej┼│ pagrindini┼│ Europos ekonomik┼│ santyki┼│ - ┼ávedijos ir Euro zonos. Kaip ir dauguma kry┼żmini┼│ europini┼│ por┼│, tarp j┼│ yra stipri koreliacija d─Śl j┼│ glaud┼żi┼│ politini┼│, komercini┼│ ir finansini┼│ ry┼íi┼│. Krona da┼żnai u┼żgo┼żia euro jud─Śjim─ů, tod─Śl j┼│ tarpusavio vert─Ö n─Śra da┼żnai sunku nusp─Śti. Idealiai tinkanti investuotojams, kurie ie┼íko savo portfelio pa─»vairinimo nuo keturi┼│ pagrindini┼│ por┼│. ┼ái pora da┼żniausiai yra stabili ir ma┼żai rizikinga.

Kad investuotum─Śte dabar, susisiekite su ÔÇ×FxProÔÇť.