EURJPY - Euro / Japanese Yen

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
09:01 (Local)
Opens in 0h 49m
Tokyo
08:01 (Local)
Opens in 0h 59m
London
00:01 (Local)
Opens in 7h 59m
New York
19:01 (Local)
Opens in 14h 29m

EUR JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 0.80Vid.: 1.20
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 X EURUSD Rate
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD1000 / USDJPY Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Fiksuoti spredai taikomi tik neatidėliotiniems įsakymams. Visiems kitiems įsakymų tipams bus taikomi spredai, atsižvelgiant į Įsakymų vykdymo politiką.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

EUR/JPY valiutų pora daugelio laikoma saugiu prekybininkų rojumi ir investuotojų tarpe ji tampa vis populiaresnė. Valiutų pora yra susijusi su stipriais pakitimais ir, nors dažnai lyginama su EUR/GBP pora, paprastai punktų atžvilgiu ji pajuda beveik dvigubai daugiau. Pastaraisiais metais Japonijos jena auga ir yra tikimasi, kad šis pakilimas tęsis ir artimoje ateityje. Savita šios poros prigimtis labiausiai tinka tendencijų prekybininkams.

Jeigu jūs norite pridėti EUR/JPY valiutų porą prie savo portfelio, susisiekite su „FxPro“ šiandien.