EURHUF - Euro / Hungarian Forint

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
04:04 (Local)
Opens in 5h 46m
Tokyo
03:04 (Local)
Opens in 5h 56m
London
19:04 (Local)
Opens in 12h 56m
New York
14:04 (Local)
Closes in 1h 56m

EUR HUF Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 549.20Vid.: 644.53
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 X EURUSD Rate
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD1000 / USDHUF Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Kaip ir dauguma kryžminių europinių valiutų porų, EUR/HUF derinys puikiai tinka investuotojams, kurie ieško ir nori paįvairinti savo portfelį ne tik pagrindinėmis poromis. Varoma dviejų pagrindinių Europos ekonomikų koreliacijos - Vengrijos ir Euro zonos, santykiai tarp Vengrijos forinto ir euro linkę būti gana nuspėjami, kur euras dažnai užgožia forinto judėjimą. Jeigu jūs esate prekybininkas, kuris žengia savo pirmuosius žingsnius link egzotiškesnių derinių, EUR/HUF pora gali būti jums ideali.

Investuokite šiandien su „FxPro“.