Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.72% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

EURDKK - Euro / Danish Krone

Swap Short: -65.2743 PointsSwap Long: -64.8669 Points
Žema: 7.43153MT5 kintantis spredasAukšta: 7.43284
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
09:07 (Local)
Opens in 0h 43m
Tokyo
07:07 (Local)
Opens in 1h 53m
London
23:07 (Local)
Opens in 8h 53m
New York
18:07 (Local)
Opens in 15h 23m

EURDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 36.40Vid.: 54.84
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 DKK X USDDKK Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 EUR (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 EUR
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Kaip ir dauguma kryžminių europinių valiutų porų, EUR/DDK derinys puikai tinka tiems, kurie nori žengti savo pirmąjį žingsnį už pagrindinių porų. Šia pora nėra taip plačiai prekiaujama JK viduje, tačiau ji yra be galo populiari tarp prekybininkų Danijoje ir jos kaimyninėse šalyse. Šis derinys yra smarkiai įtakojamas Europos politikos ir elgsenos, o Danijos krona dažnai užgožia euro judėjimą. Ši pora jums gali idealiai tikti jeigu jūs norite diversifikuoti savo portfelį.

Investuokite šiandien su „FxPro“.