Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.72% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

EURAUD - Euro / Australian Dollar

Swap Short: 4.1822 PointsSwap Long: -15.1395 Points
Žema: 1.52329MT5 kintantis spredasAukšta: 1.53003
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
00:22 (Local)
Opens in 57h 28m
Tokyo
22:22 (Local)
Opens in 58h 38m
London
14:22 (Local)
Closes in 2h 8m
New York
09:22 (Local)
Opens in 0h 8m

EURAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 0.90Vid.: 1.20
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 AUD X USDAUD Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 EUR (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 EUR
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Nors EUR/AUD valiutų pora nėra taip dažnai prekiaujama, ši kombinacija vis tiek turi nemažą pasaulinį sekėjų skaičių. Ji yra ypač populiari tarp Australijos investuotojų. Šios poros efektyvumas priklauso nuo santykių tarp didžiausių ir įtakingiausių pasaulio ekonomikų - Euro zonos ir Australijos. Nors šių šalių finansines būsenas įtakoja daugybė skirtingų veiksnių, jų ryšiai su daugeliu tų pačių pasaulinių ekonomikų reiškia, kad pora yra mažiau nepastovi už daugelį kitų egzotiškesnių kombinacijų. Jei ketinate žengti savo pirmąjį žingsnį šalin nuo keturių didžiųjų porų, tai gali būti ideali pora jums.

Susisiekite su „FxPro“, kad investuotumėte šiandien.