CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
14:25 (Local)
Closes in 1h 47m
Tokyo
13:25 (Local)
Closes in 1h 35m
London
05:25 (Local)
Opens in 2h 35m
New York
00:25 (Local)
Opens in 9h 5m

CHF SGD Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 11.48Vid.: 14.95
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriaisMax. Leverage is 1:20
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD10 / USDSGD Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

CHF/SGD valiutų pora parodo koreliaciją tarp šių dviejų svarbių tarptautinių valiutų - Šveicarijos franko ir Singapūro dolerio. Ši pora pasižymi nenuspėjamumo istorija, o tai sudaro idealias investicines sąlygas patyrusiam investuotojui, turinčiam lankstesnį požiūrį į riziką. Šių pasaulio stipruolių ekonomikai įtakos turi labai skirtingi veiksniai. Tai reiškia, kad jos retai kada seka tuo pačiu modeliu, todėl ši unikali kombinacija profesionalų rankose gali atnešti kvapą gniaužiantį pelną.

Jeigu norėtumėte pridėti CHF/SGD valiutų porą prie savo portfelio, susisiekite su mūsų komanda šiandien.