Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -12.4499 PointsSwap Long: 8.6107 Points
Žema: 99.881MT5 kintantis spredasAukšta: 100.070
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
10:06 (Local)
Closes in 6h 6m
Tokyo
08:06 (Local)
Opens in 0h 54m
London
23:06 (Local)
Opens in 8h 54m
New York
18:06 (Local)
Opens in 15h 24m

CADJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 0.80Vid.: 1.28
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 CAD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 CAD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Nors paprastai CAD/JPY valiutų pora nėra laikoma pagrindine pora, šis derinys vis dar populiarus tarp investuotojų. Ją yra šiek tiek sunkiau nuspėti, palyginus su USD/JPY giminaite; tačiau didelis nepastovumas ir dažnesni svyravimai reiškia, kad ji gali pasiūlyti tinkamą alternatyvą patyrusiems investuotojams. Kelianti vidutinę riziką, ji suteikia puikias galimybes gauti didelį pelną.

Jeigu norėtumėte pridėti CAD/JPY valiutų porą prie savo portfelio, tada susisiekite su mumis šiandien.