AUDSGD - Australian Dollar / Singapore Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
14:30 (Local)
Closes in 1h 42m
Tokyo
13:30 (Local)
Closes in 1h 30m
London
05:30 (Local)
Opens in 2h 30m
New York
00:30 (Local)
Opens in 9h 0m

AUD SGD Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.45$ už 10K
Min.: 10.28Vid.: 11.80
cTrader Limit ir Stop lygiai0
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriaisMax. Leverage is 1:20
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
1 TICK vertė už 1 lotą USD10 / USDSGD Rate
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

AUD/SGD valiutų poros efektyvumas priklauso nuo kintančių dviejų pagrindinių pasaulio šalių ekonomikų koreliacijos - Australijos ir Singapūro. Šių dviejų ekonomikų finansiniai likimai gali labai skirtis dėl skirtingų veiksnių, darančių įtaką šioms labai skirtingoms tautoms. Nepastovumas šią AUD/SGD valiutų porą daro gan rizikingą, bet tai yra idealus drąsaus investuotojo portfelio priedas.

Norint gauti daugiau informacijos apie šią porą, susisiekite su „FxPro“ šiandien.