Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

AUDJPY - Australian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -9.5943 PointsSwap Long: 4.2948 Points
Žema: 90.992MT5 kintantis spredasAukšta: 92.224
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
14:34 (Local)
Opens in 43h 16m
Tokyo
12:34 (Local)
Opens in 44h 26m
London
03:34 (Local)
Opens in 52h 26m
New York
22:34 (Local)
Opens in 58h 56m

AUDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 0.60Vid.: 1.42
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 JPY X USDJPY Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 AUD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 AUD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

Nors AUD/JPY valiutų pora nėra plačiai prekiaujama, ši valiuotos pora vis tiek turi nemažai pasekėjų. Poros efektyvumas priklauso nuo dažnai neprognozuojamos dviejų svarbiausių pasaulio ekonomikų koreliacijos - Japonijos ir Australijos. Nors ji gali būti veikiama įvairių veiksnių, bet tai nereiškia, kad ji negali būti fantastiškas patyrusio prekybininko portfelio papildymas.

Jei norite investuoti, susisiekite su „FxPro“ dabar.