Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

AUDDKK - Australian Dollar / Danish Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -59.9975 PointsSwap Long: -22.5485 Points
Žema: 4.78833MT5 kintantis spredasAukšta: 4.81897
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
16:44 (Local)
Opens in 41h 6m
Tokyo
14:44 (Local)
Opens in 42h 16m
London
05:44 (Local)
Opens in 50h 16m
New York
00:44 (Local)
Opens in 56h 46m

AUDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 32.50Vid.: 40.79
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 DKK X USDDKK Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 AUD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 AUD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

AUD/DKK valiutos pora nėra taip plačiai prekiaujama JK viduje, bet tai nereiškia, kad jūsų portfelyje jai vietos nėra. Ji yra nepastovi ir rizikinga, tad šios poros veikimo efektyvumas priklauso nuo permainingos koreliacijos tarp Danijos kronos ir Australijos dolerio. Nors ir dažnai laikoma lošimu, ši pora gali atnešti reikšmingą pelną patyrusio investuotojo rankose.

Jei norite investuoti į šią kombinaciją, tada tiesiog susisiekite su „FxPro“ šiandien.