Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -6.5108 PointsSwap Long: 2.2343 Points
Žema: 0.63127MT5 kintantis spredasAukšta: 0.63787
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
05:45 (Local)
Opens in 4h 5m
Tokyo
03:45 (Local)
Opens in 5h 15m
London
18:45 (Local)
Opens in 13h 15m
New York
13:45 (Local)
Closes in 2h 15m

AUDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 0.90Vid.: 1.88
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 CHF X USDCHF Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 AUD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 AUD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

AUD/CHF valiutų pora apjungia svarbiausią Europos ekonomiką su Australijos galia. Ši pora yra nepastovi ir rizikinga, o tai reiškia, kad tik nedaugelis investuotojų įtraukią ją į savo portfelius. Poros permaininga prigimtis reiškia, kad patyręs investuotojas gali gauti tokį patį įspūdingą pelną, kaip ir tokius pačius nuostolius.

Jeigu manote, kad AUD/CHF valiutų pora būtų idealus priedas prie jūsų valiutų porų, susisiekite su „FxPro“ dabar.