Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.72% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

AUDCAD - Australian Dollar / Canadian Dollar

Swap Short: -1.2384 PointsSwap Long: -4.6378 Points
Žema: 0.88263MT5 kintantis spredasAukšta: 0.89101
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
06:38 (Local)
Opens in 3h 12m
Tokyo
04:38 (Local)
Opens in 4h 22m
London
20:38 (Local)
Opens in 11h 22m
New York
15:38 (Local)
Opens in 17h 52m

AUDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 1.00Vid.: 1.22
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 CAD X USDCAD Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 AUD (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 AUD
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

AUD/CAD valiutų pora nepatenka į ieškomiausių pasiūlymų kategoriją, todėl sunku rasti brokerį, kuris ją siūlo. Tačiau „FxPro“ yra įsipareigojęs patenkinti visus jūsų poreikius, todėl mes padarėme viską, kad ši pora būtų mūsų knygose. Ši pora apjungia dvi pagrindines pasaulio ekonomikas, todėl šis derinys gali būti fantastišku supratingo investuotojo portfelio papildymu.

Susisiekite su „FxPro“ ir investuokite šiandien.