info
Investuokite atsakingai. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 75.54% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.78% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

CAC 40 index

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
21:33 (Local)
Opens in 12h 17m
Tokyo
20:33 (Local)
Opens in 12h 27m
London
12:33 (Local)
Closes in 3h 57m
New York
07:33 (Local)
Opens in 1h 57m

CAC 40 chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

„France 40“ - „free float“ akcijų indeksas, kuris paprastai yra laikomas pačiu tiksliausiu Paryžiaus akcijų rinkos būklės atspindžiu. Jį sudaro 40 didžiausių bendrovių akcijų, listinguojamų Prancūzijoje.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTrader
Min.: 0.70Vid.: 1.62
MT4, MT5 panaudota marža (svertas) **0.20% (1:500)
cTrader panaudota marža (svertas)2.00% (1:50)
Minimalus kontrakto dydis1.0 Index
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1.0 Index
Vertė už 1 indekso punktą1 EUR
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
min spredas0.70
Vidutinis spredas1.75
Limit ir stop lygiaispread

Prekybos laikas (JK laiku) 07:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 07:00 AM UK Time)

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Atkreipkite dėmesį, kad pirmiau paminėtoms priemonėms taikomas dinaminis svertas (angl. Dynamic leverage). Daugiau informacijos rasite šiame specifikacijų puslapyje.

Gauti #France40 prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart