Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 83.39% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.

FTSE 100 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 7517.5MT5 kintantis spredasHigh: 7642.5
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
03:21 (Local)
Opens in 6h 29m
Tokyo
02:21 (Local)
Opens in 6h 39m
London
18:21 (Local)
Opens in 13h 39m
New York
13:21 (Local)
Closes in 2h 39m

FTSE 100 Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

FTSE 100 - akcij┼│ indeksas, apskai─Źiuojamas ─»vertinus 100 did┼żiausi┼│ JK kapitalizacijos ─»moni┼│, kuri┼│ akcijomis prekiaujama Londono akcij┼│ bir┼żoje, akcij┼│ kainas. Indekso ─»moni┼│ akcij┼│ rinkos vert─Ś sudaro apie 81 proc. visos rinkos vert─Śs.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
Sandori┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai (Floating spreads)
Min.: 40.00Vid.: 46.19
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimalus kainos svyravimas0.5
1 loto dydis10 Index
1 tick vert─Ś5 GBP
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiai10

FTSE 100 Index Futures Calendar

MonthTickerPrad─Śkite prekiautiTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#UK100_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#UK100_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#UK100_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#UK100_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#UK100_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje

** Taikomas dinaminis svertas. ÔÇ×cTraderÔÇť naudotojai tur─Śt┼│ ┼żi┼źr─Śti ─» simboli┼│ specifikacijas savo prekybos platformoje.

Pateikti spredai atspindi laiko svertin─» vidurk─» nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors ÔÇ×FxProÔÇť stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai tur─Śt┼│ atkreipti d─Śmes─», kad jie gali skirtis, ir yra jautr┼źs pagrindin─Śms rinkos s─ůlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbi┼│ naujien┼│ prane┼íimus m┼źs┼│ ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.