Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 84.69% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.

DAX Index futures

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 14507.0MT5 kintantis spredasAuk┼íta: 14593.5
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
06:24 (Local)
Opens in 27h 26m
Tokyo
04:24 (Local)
Opens in 28h 36m
London
19:24 (Local)
Opens in 36h 36m
New York
14:24 (Local)
Opens in 43h 6m

DAX Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

ÔÇ×Germany40ÔÇť arba DAX - Vokietijos palyginamasis akcij┼│ rinkos orientacinis indeksas, apskai─Źiuojamas ─»vertinus 40-ies did┼żiausi┼│ ─»moni┼│, kuri┼│ akcijomis yra prekiaujama Frankfurto akcij┼│ bir┼żoje, akcij┼│ kainas. ─« indeks─ů ─»traukiamos ─»mon─Śs yra atrenkamos pagal sandori┼│ portfelio dyd─» ir rinkos kapitalizacij─ů.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 50.00Vid.: 57.24
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimalus kainos svyravimas0.5
1 loto dydis25 Index
1 tick vert─Ś12.5 EUR
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiai15

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#GER40_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#GER40_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#GER40_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#GER40_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#GER40_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje

Pateikti spredai atspindi laiko svertin─» vidurk─» nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors ÔÇ×FxProÔÇť stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai tur─Śt┼│ atkreipti d─Śmes─», kad jie gali skirtis, ir yra jautr┼źs pagrindin─Śms rinkos s─ůlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbi┼│ naujien┼│ prane┼íimus m┼źs┼│ ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.